معرفی :
شروع فعالیت گروه مهندسی عمران را می­توان با تاریخ تاسیس دانشگاه  ياسوج در سال 1362 همزمان دانست که با پذيرش 70 دانشجو آغاز گردید. از سال 1386 این رشته با دوره‌های تحصیلات تکمیلی در گرایش های مهندسی سازه، مهندسی ژئوتکنیک و مهندسی و مدیریت منابع آب گسترش یافت. از بدو تاسیس گروه تاکنون بیش از 1500 دانشجو در رشته عمران فارغ­التحصیل شدند.  در حال حاضر بیش از 80  دانشجوی کارشناسی ارشد و­ 400 دانشجوی کارشناسی در این گروه مشغول به تحصیل هستند. آپدیت شود.

مقطع

رشته - گرایش

کارشناسی

مهندسی عمران-عمران

کارشناسی ارشد

مهندسی عمران -گرایش سازه

مهندسی عمران -گرایش ژئوتکنیک

مهندسی عمران -مهندسی و مدیریت منابع آب

اهداف :

هدف از رشته مهندسی عمران تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در پروژه‌های مختلف عمرانی در زمینه‌های ساختمان، راه‌، پل، سازه‌ها و بناهای آبی، جمع‌آوری و دفع فاضلاب و … مسئولیت طراحی، محاسبه و اجرا و نظارت بر اجرا را بر عهده بگیرند. مهندسی عمران از جمله رشته‌هایی است که بیانگر کاربرد علم در ایجاد سازندگی و عمران کشور است.  با توجه به محرومیت استان کهگیلویه و بویراحمد طی سالهای متمادی و نیاز به توسعه های زیربنایی این استان، نیاز به نیروهای با تخصص عمران در ساخت و سازهای زیربنایی استان ( مانند ساخت راه ها، سدها، ساختمان های ایمن) بیش از پیش احساس می شود. از این رو گروه عمران کوشیده است تا از طریق آموزش های تخصصی و کاربردی قدمی هر چند کوچک را در جهت تربیت مهندسین نسل آینده این مرز و بوم بردارد.