معرفی :

گروه مهندسی مکانیک دانشگاه یاسوج، به عنوان یکی از قدیمی ترین گروههای آموزشی و پژوهشی دانشگاه می­باشد و هم اکنون با داشتن نزدیک به 600 دانشجوی کارشناسی و تحصیلات تکمیلی و 12 عضو هیأت علمی تمام وقت با مرتبه استادیاری و دانشیاری، نقش بسزایی در پرورش افراد متخصص و کاربلد در استان کهگیلویه و بویراحمد و نهایتا در کشور دارد.

اهداف :

با توجه به محرومیت استان کهگیلویه و بویراحمد طی سال‌های متمادی و توجه نسبی  سال‌های اخیر به این استان، نیاز به نیروهای متخصص بیش از پیش احساس می شود. بعلاوه با توجه به اهمیت آب در آبادانی شهر و توسعه صنایع، وجود منابع عظیم آبی کشور  و همچنین وجود بخش عظیمی از منابع نفتی و صنایع وابسته در این استان،  نیاز به پرورش متخصصین در تمامی مقاطع تحصیلی در استان وجود دارد. از طرف دیگر، آموزش افراد متخصص در صنایع نیروگاهی، خودرو، دفاعی، هوافضا، دریایی، تاسیسات و همچنین صنایع شیمیایی و غیره، که به صورت مستقیم با رشته تبدیل انرژی مربوط می باشند، می تواند ما را در همراهی با سیاست‌های کلی کشور یاری رساند.