معرفی :

گروه مهندسی برق دانشگاه یاسوج به منظور تربیت مهندسین متخصص و کارآمد در رشته‌ی مهندسی برق و زمینه­‌های مرتبط با آن در سال 1393 تاسیس شد. این گروه با 4 عضو هیأت علمی تمام وقت در شاخه‌­های مخابرات و قدرت در جهت پرورش دانشجویان متخصص و فرهیخته ایفای نقش می­‌نماید. در حال حاضر، گروه مهندسی برق یک دوره کارشناسی دارد که دانشجویان می­توانند در شاخه­‌های قدرت و مخابرات تحصیل نمایند. اعضای هیأت علمی گروه مهندسی برق در حوزه­‌های پردازش سیگنال و پردازش تصویر، مایکروویو، طراحی آنتن، تئوری الکترومغناطیس، سیستم­های قدرت، بهینه­‌سازی شبکه­‌های توزیع و ماشین­‌های الکتریکی تخصص دارند.

اهداف :

بدون شک رشته‌ی مهندسی برق از مهمترین و موثرترین رشته­‌های تحصیلی بوده و در پیشبرد اهداف صنعتی و اقتصادی یک کشور نقش بسزایی دارد. هدف گروه مهندسی برق آموزش، هدایت و پرورش مهندسین جوان و باکیفیت به منظور انجام فعالیت و همکاری در صنایع مرتبط و وابسته است. ما دانش پایه و مهم در دو شاخه­ی مخابرات و قدرت را در اختیار دانشجویان قرار می­دهیم و تلاش می­کنیم که دانشجویان شبیه­‌سازی کامپیوتری، نرم‌­افزارهای کاربردی مرتبط با رشته مهندسی برق و تحلیل مسایل توسط کامپیوتر را به خوبی فرا گیرند. افزایش تعداد اعضای هیأت علمی، گسترش زیرساخت­‌های آزمایشگاهی، راه­‌اندازی بقیه گرایش‌­های رشته دوره‌­ی کارشناسی و راه‌­اندازی دوره­‌ی کارشناسی ارشد از اهداف گروه می­‌باشد.