به نمایندگی از کلیه همکاران، ورود شما را به تارنمای الکترونیکی دانشکده‌ی فنی و مهندسی دانشگاه یاسوج گرامی می‌دارد. ضمن امیدواری نسبت به رضایت نسبی جنابعالی از تلاش همکاران در تنظیم و آماده‌سازی این تارنما، از اینکه لحظاتی از وقت گران‌بها و ارزشمند خود را برای مراجعه به این تارنما اختصاص داده‌اید سپاسگزار است.
مأموریت اصلی دانشکده‌ی فنی و مهندسی، تلاش در جهت فراهم آوردن یک تجربه آموزشی-پژوهشی کارآمد و به‌روز برای دانشجویان است که به کامیابی این عزیزان در زندگی حرفه‌ای و شخصی و درنتیجه فراهم آوردن منابع انسانی متخصص، کارآمد و متعهد برای رشد کشور عزیزمان در عرصه‌های مختلف، منجر شود. در این راستا، امید است با افزایش سرمایه‌گذاری‌های لازم و گسترش زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی، محیطی سرشار از شور و نشاط علمی برای دانشجویان علاقمند فراهم شود. بر این اساس، دانشکده‌ی فنی و مهندسی مصمم است که با یک برنامه‌ریزی هدفمند، یک محیط علمی-فرهنگی در دانشکده ایجاد نماید، که حاصل آن گسترش علم و فنآوری و پرورش انسان‌های نوآور، فنآور، خودباور، متخصص و وظیفه‌شناس باشد.
شایسته است که از تلاش‌های دلسوزانه‌ و بی‌وقفه‌ی همکاران خود، که در تهیه‌ی بستری مناسب در این دانشکده برای رشد توانایی‌ها و فعالیت‌های فرزندان این مرز و بوم نقش اصلی را به‌عهده دارند، سپاسگزاری نماید. همچنین از مدیران پیشین دانشکده که پایه‌گزاران و فراهم‌آورندگان زمینه‌ی رشد و پیشرفت در سال‌های اخیر بوده‌اند نیز سپاس‌گزاری می‌شود. در پایان، ضمن خوش‌آمدگویی مجدد بازدیدکنندگان به تارنمای الکترونیکی دانشکده‌ی فنی و مهندسی، شما را به جستجو و بررسی جزئیات و برتری‌های این دانشکده دعوت می‌نماید.