مأموریت دانشکده‌ی فنی و مهندسی دانشگاه یاسوج، با تکیه بر آموزه‌های دین مبین اسلام و در راستای تحقق سیاست‌ها و اهداف کلان نظام آموزش عالی کشور در افق 1404، تلاش در جهت فراهم آوردن یک تجربه‌ی آموزشی-پژوهشی کارآمد و به‌روز برای دانشجویان است که به کامیابی این عزیزان در زندگی حرفه‌ای و شخصی و درنتیجه به فراهم آوردن منابع انسانی متخصص، کارآمد و متعهد برای رشد کشور عزیزمان در عرصه‌های مختلف، منجر شود. در این راستا، مدیریت نظام‌مند آموزش (گسترش دانش) و پژوهش (تولید دانش) به عنوان دو رسالت مهم دانشكده‌ی فنی و مهندسی مورد توجه می‌باشد. در این راه، بر آموزش توانایی‌های تخصصی، ارتباطی، کار گروهی و درازمدت که لازمه‌ی حضور موفق دانش‌آموختگان در جامعه و صنعت می‌باشد، تأکید می‌شود. در این دانشکده، تلاش بر آن است که اندیشه‌ی نقاد، نوآور و مراقبتی، به‌منظور کمک به امکان یادگیری مادام‌­العمر اعضا، رشد داده شود. همچنین، جهت رفع نیازهای استان، کشور و جهان، گسترش پژوهش­های  بنیادی، کاربردی و توسعه­ای و افزایش نوآوری و تجاری‌سازی ناشی از دستاوردهای علمی و فناوری، موردنظر می‌باشد.