مهمترین سرمایه‌ی دانشکده‌ی فنی و مهندسی دانشگاه یاسوج با نزدیک به ۴۰ سال قدمت، سرمایه‌ی انسانی آن است که مشتمل بر اعضای‌ هیات علمی توانمند و باانگیزه، کارشناسان ماهر و دانشجویان خلاق، علاقه‌مند و با پشتکاری است که در راستای کسب و گسترش دانش فن­آورانه تلاش می‌نمایند. وجود این سرمایه‌ی پرارزش، همگام با بهره‌‌گیری از امکانات مناسب آموزشی و پژوهشی، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های مجهز و محیطی بانشاط و پویا زمینه‌های لازم برای حرکت‌های علمی در لبه­‌های دانش را فراهم ساخته است. 24 آزمایشگاه آموزشی و 9 آزمایشگاه تحقیقاتی در زمینه‌های مختلف فنی و مهندسی، پشتوانه‌ی آموزش‌های نظری در این دانشکده می‌باشد.
گروه‌های پنج‌گانه‌ی اصلی مهندسی شامل مهندسي عمران، مهندسي مکانیک، مهندسي شیمی، مهندسي مواد، مهندسي برق و کامپیوتر در 17 گرایش مختلف در این دانشکده دایر است و در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری دانشجو می‌پذیرند. هم‌اکنون 51 عضو هیات علمی تمام وقت، در مرتبه‌های استاد، دانشیار و استادیار در دانشکده‌ی فنی و مهندسی علاوه بر انجام فعالیت‌های آموزشی در گرایش‌های مختلف تخصصی، در حال انجام فعالیت‌های‌ پژوهشی هستند. همچنین 16 کارشناس ماهر، برای انجام امور مربوط به دانشکده و دانشجویان مشغول فعالیت می‌باشند.
در سال‌های اخیر، دستآوردهای زیاد و روزافزون علمی-پژوهشی در نشریه‌های معتبر خارجی و داخلی و همایش‌های برگزیده‌ی ملی و بین‌المللی، توسط اعضای هیات علمی دانشکده‌ی فنی و مهندسی به چاپ رسیده است. این مسأله، رشد قابل‌قبول دانشگاه یاسوج در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی و ملی را در حوزه‌ی فنی و مهندسی، سبب شده است.
تاکنون نزدیک به 3300 نفر در مقطع‌های کاردانی، کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری از این دانشکده دانش‌آموخته گردیده‌اند و بسیاری از ایشان در مراکز مختلف صنعتی، دانشگاهی و اداری مشغول به‌خدمت هستند