x

گروه فیزیک دانشگاه یاسوج از سال 74 و در حالی که دانشکده به صورت بخش فعالیت می نموده با پذیرش 35 دانشجو در مقطع کارشناسی و بدون عضو هیأت علمی ثابت تأسیس گردید. این گروه در سال 75 جهت رفع نیاز خود اقدام به پذیرش دو عضو هیأت علمی به صورت پیمانی می نماید تا بتواند نیازهای آموزشی خود را مرتفع سازد. پس از تبدیل بخش علوم به دانشکدۀ علوم در سال 77 این گروه با افزایش دانشجویان اقدام به پذیرش عضو هیأت علمی در مقطع دکتری و بورسیه نمودن دانشجویان ممتاز جهت رفع نیازهای آتی خود می نماید. با گسترش دوره های کارشناسی به صورت روزانه، شبانه و نیمه حضوری و با توجه به حضور هیأت علمی متخصص، این گروه در سال 84 مجوز راه اندازی دورۀ کارشناسی ارشد گرایش فیزیک حالت جامد را کسب و در بهمن ماه همان سال 3 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش می نماید. در حال حاضر این گروه 10 عضو هیأت علمی ثابت دارد و تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل برابر 120 دانشجو در مقطع کارشناسی، 12 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و 27 دانشجو در مقطع دکتری می باشند. لازم به ذکر است که این گروه از لحاظ پژوهشی از گروههای برتر دانشگاه می باشد.